X

200% BONUS
Sätt in 500 kr och få 1500 kr att spela för

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

söndag 5 maj 2024

Hockeykrogen

Med Erland & Bjure

28 februari 2015

Fortsättning på “Hockeyrevolutionen”

Som  ni kunde höra i den här veckans podcast, och läsa HÄR, så har vi en del idéer om hur man kan utveckla svenska seriesystemet och svensk hockey. Jag har ungefär 45 minuter till en och en halv timmes bussresa till skolan varje tisdag och torsdag, vad jag brukar göra då är att jag lyssnar på någon podcast, oftast en sportrelaterad. Den här torsdagen (igår för mig, 26/2) gjorde jag just detta, Niklas Holmgren med Ulf “Lill-Pröjsarn” Nilsson. Lill-Pröjsarn tar där upp några väldigt väldigt intressanta tankar kring hur SHL kan bli bättre som proffsliga. Länk till podcasten hittar ni HÄR. Antingen så lyssnar ni på hela intervjun, en som vanligt välgjord och personlig intervju med en imponerande idrottsman, eller så spolar ni fram tills det återstår runt 34-35 minuter och lyssnar från det. Lill-Pröjsarn pratar om hur stänga SHL kan vara bra för svensk hockey, både som spel och produkt. Det går delvis hand i hand med vad vi tog upp för några dagar sedan. Lyssna gärna på både våran och Holmgrens.

 

# Två namn på väg in till för podcasten, ett är klart att det blir om två veckor, datum kommer. Den andra hoppas vi få klart med till nästa veckas inspelning.

# Finns det intresse för er läsare att vara med i podden så hör av er till hockeykrogen@gmail.com, skriv gärna med vad ni vill prata om.

 

Erland

@FErlandsson

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar