X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

torsdag 21 oktober 2021

REKOMMENDERAD ARTIKEL 17 september 2021

Sportsbetting

Transfer inom sport påverkar dynamiken och ligorna

Transfernyheter!

När du ska lägga dina bettingtips finns det flera parametrar som kan vara bra att tänka på. Hur, var och när du spelar samt vilken typ av odds du har spelar stor roll. Ibland kan det exempelvis vara bättre att lägga tid på vissa sporter än andra.

Ett intressant transferår bjuder på mycket intressant sport

Efter det intressanta transfersommaren och transferåret som helhet har det hänt mycket och det ska bli kul att se vad fotbollen men också ishockeyn har att erbjuda nu framöver. Speciellt i de lite större ligorna och de större lagen där de stora spelarna finns. Med spelare som Messi, Ronaldo, Sergio Ramos och massa andra som har bytt lag så finns det många lag som nu kan ta sig till både final och vinna både sina ligor och de större turneringarna som Champions League. Det har även skett förändringar inom ishockeyn. Det är flera spelare som har lämnat NHL men också valt att lägga både skridskorna och utrustningen på hyllan för gott. Några av dessa är spelare som Jimmy Howard, Justin Abdelkader och Jonathan Ericsson, alla spelande i storlaget Detroit Red Wings. Ett lag som många svenskar dras till idag. Justin Abdelkader har dock valt att gå till den Schweiziska ligan och kommer troligen att avsluta sin karriär där.

Leksand får tillskott från Stanley Cup-mästare

Något som kan komma att bli en chock för många är att den svenska SHL klubben Leksand har värvat från Tampa Bay, laget som faktiskt vann Stanley Cup förra säsongen och som kanske borde vilja ha kvar sina spelare. Ben Thomas, som visserligen bara gjorde 5 matcher för klubben, har nu skrivit på för svenska Leksand. Han ser fram emot och tycker det ska bli kul att få spela för en helt ny liga och i ett helt nytt land. Det är inte varje dag som SHL får gamla NHL spelare och det här är verkligen något som kan vara bra för ett lag som Leksand.

– “Ben är en rörlig back med bra spelsinne. Hans styrkor ligger mer i det offensiva spelet och Ben kommer hjälpa oss mycket i spelet med puck. Han är i en bra ålder vilket är väldigt positivt för oss då det finns en stor utvecklingspotential att jobba med.” säger Leksands general manager Thomas Johansson till klubbens hemsida.

Många spelare byter lag och det ändrar dynamiken

För den som är mer intresserad av transfermarknaden och gillar att spela på sin favoritsport, fotboll eller hockey, finns det många sidor och artiklar kring detta online. På bet365 hittar du mycket kring just bettingtips ishockey men också för just fotboll. I takt med att många spelare idag byter lag kan det vara bra att hålla koll på ditt lags nyheter och vad som händer i transfervärlden. Tampa Bay Lightning har ett odds på 6.50 att vinna hela säsongen 21/22. Det lag som har lägst odds och således ligger före att vinna ligan är Colorado Avalanche.

I takt med att allt fler spelare byter lag oftare ändras också förutsättningarna och dynamiken i både lagen och i ligorna. När stora spelare byter lag och kanske till och med liga kan det ändra hur ett helt lag spelar både på lång och kort sikt. Kanske kan det också förändra hur ett lag kan vinna eventuell liga eller cup i den sporten de spelar.

Bild på författaren Skrivet av:
Bettips.se
info@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar